Skip Navigation

Оберіть мову

OE ЯКІСТЬ: ОСНОВНІ ВИСНОВКИ

ЧИ Є РІЗНИЦЯ МІЖ ГАЛЬМІВНИМИ КОЛОДКАМИ ДЛЯ ОЕ І ДЛЯ ВТОРИННОГО РИНКУ?

Для більшості виробників гальмівних колодок, коротка відповідь - так. Більшість виробників фрикційних матеріалів не мають досвіду виробництва OE і зосереджуються виключно на специфікаціях для вторинного ринку. Ferodo, однак, є одним з винятків, що має визначну історію виробництва оригінального устаткування. Це також означає, що характеристики найвищого рівня тертя, такі як відмінна гальмівна здатність, більш тривалий термін служби колодок і зменшення шуму та пилоутворення, не завжди може бути гарантована, коли вибирають гальмівні деталі для вторинного ринку. Просто тому, що вони не виробляються відповідно до тих же технічних стандартів найвищої якості.

Тепер про те як виробник автомобілів вибирає найкращий для себе тип оригінальних колодок. Для того, щоб дійсно забезпечити себе високоефективним кінцевим продуктом з потужною здатністю гальмування, мінімальним зносом і потенціалом ефективного функціонування 50,000 миль зупинок, виробники автомобілів ретельно вибирать для них компоненти, які будуть розроблені для їхнього автомобіля. Просто тому, що один матеріал не може охопити весь діапазон. Це забезпечує бездоганну відповідність деталей і їх оптимальну продуктивність у всіх відношеннях. І саме тут гальмівні деталі, що відзначаються реальною якістю ОЕ, стають переможцями. Але що, коли кожен продукт від виробника деталей тертя буде  відповідати тим самим вимогам до якості?

ПІДХІД Ferodo®:
2 РИНКИ, 1 СТАНДАРТ

 

Гальмівні колодки складають саму основу збалансованої системи гальмування. І саме тому на всіх етапах: від розробки оригінальних колодок  до запуску на вторинному ринку, всі вимоги до деталей тертя повинні бути виконані.  Чи то устаткування сертифіковане як оригінал, чи то виготовлене для вторинного ринку гальмівних колодок, кожен фрикційний продукт Ferodo® виготовляється на тих самих виробничих лініях високого класу і виробляється за тими ж суворими технічними стандартами: це гарантія якості для будь-якого дистриб'ютора, монтажника і водія.
  
Давайте зануримося трохи глибше. Кожна гальмівна колодка проектується на основі ідеї, що народжується в нашому сучасному науково-дослідному і конструкторському центрі в Bad Camberg, Німеччина. Тут вчені та інженери поєднують свій досвід для тестування та оновлення кожного продукту, аж до найдрібніших деталей. Після тривалих випробувань, обидві, і абсолютно нова OE розробка і розробка для запуску на вторинному ринку, будуть виготовлятися на виробничих підприємствах ОЕ, як ті, що в Mondovi, Chapel-en-le-Frith або Kostelec.

На цих підприємствах найкращі машини і спеціальні групи розробників проектують фрикційні вироби преміум-класу, які позначаються печаткою Ferodo® OE Якість Оригіналу: наклейка, що означає потужну здатность гальмування, мінімальний знос і тривалий термін служби. При виборі гальмівних колодок або інших гальмівних продуктів пошук відповідних деталей зводиться до визначення типу транспортного засобу. Все, що вам потрібно зробити, це скласти список гальмівних колодок, які потрібні, і приступити до пошуку! Ми склали перелік наших основних пропозицій.

OE-pedigree-Bad-Camberg

OE ЯКІСТЬ ОРИГІНАЛУ: ВАША НАЙКРАЩА ГАРАНТІЯ

Порада професіонала: при покупці фрикційних виробів для конкретного транспортного засобу, обов’язково обирайте деталі ОЕ якості. Фрикційні продукти ОЕ якості досягають оптимального тертя в зв'язку з тим, що вони створені згідно із технічними стандартами ОЕ. Суворі металургійні випробування забезпечують їх оптимальне функціонування  навіть в самих екстремальних ситуаціях. Це також означає, що запчастини OE якості для вторинного ринку можуть посперечатися з будь-якими іншими продуктами оригінального устаткування на ринку. ОЕ – це позначка, що давно використовується для устаткування вищого рівня: це реальний орієнтир для багатьох світових виробників легкових автомобілів, мікроавтобусів, вантажних автомобілів, причепів і автобусів. У випадку з Ferodo®, обидва OE і гальмівні продукти для вторинного ринку мають позначки ОЕ Якість Оригіналу за досягнення оптимальної продуктивності.

FERODO® ЯК ЕТАЛОН ДЛЯ АВТОЗАПЧАСТИН

Оскільки запчастини Ferodo®  є або оригінальним устаткуванням, або їх якість відповідає ОЕ стандартам, вони привносять додаткову безпеку, надійність і характеристики якості. Це також означає, що Ferodo® вважає OE і продукти для вторинного ринку однаково важливими для дистриб'юторів, монтажників і водіїв. В якості офіційного ОЕ партнера більшості великих виробників автомобілів, що обслуговує 100 найбільш продаваних автомобілів на автомобільному ринку, багато з наших гальмівних продуктів спеціально розробляються і відбираються самими виробниками автомобілів.
  
Маючи 14 виробничих підприємств по всьому світу, які виробляють вцілому більше 40 мільйонів штук гальмівних колодок щороку, можна з упевненістю сказати, що ми покриваємо всі найпопулярніші будівельні блоки для всіх автомобільних потреб, яким довіряють по всій земній кулі.

OE-Pedigree-Production

 

ВАШ FERODO®
 ПЕРЕВАГИ ОЕ ЯКОСТІ
 

 

 ЗАГАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ

  • Внутрішні дослідження і розробка найвищих стандартів якості
  • для виробництва товарів ОЕ і вторинного ринку на тій самій виробничій лінії
  • Максимальна продуктивність у гальмівній здатності
  • Узгоджене відчуття педалі і відповіді у гальмуванні

ЛЕГКА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ДОДАТКОВИХ КОМПЛЕКТУЮЧИХ

  • Великий асортимент і оптимальне охоплення автомобільного парку
  • Приналежності для монтажу в коробці, що відповідають специфікаціям OES
  • Відповідне гравіроване позначення для повної простежуваності

ДОВШИЙ ЧАС ЖИТТЯ  КОЛОДОК І ДИСКІВ

  • Подовжений час життя і підвищена продуктивність  з  визначним розсіюванням тепла
  • Підвищена надійність завдяки відмінним якостям металу та дизайну

 ПІДВИЩЕНА БЕЗПЕКА ВОДІЯ

  • Ненаправлена шліфовка з кращою відповідністю гальмівної колодки/диску
  •  Більш короткий гальмівний шлях і поліпшені характеристики гальмування під час притирання
  • Процес лиття вищої якості різко знижує ризик відмови гальм і аварії

РОЗШИРЕННЯ КОМФОРТУ ВОДІЯ

  • Краще демпфірування вібрації знижує тремтіння і шум до мінімуму

ЯК ВИРІЗНЯТИ СПРАВЖНІ ЗАПЧАСТИНИ FERODO®?

ВСЕРЕДЕНІ КОРОБКИ

Щоб бути впевненим, що ви тримаєте в руках офіційну гальмівну колодку Ferodo®,  прочитайте унікальну формулу Ferodo® на будь-якій гальмівній колодці для вторинного або первинного ринку, аби перевірити її дійсність. Використовуйте офіційну Діаграму Відстеження Фрикційної Формули  Ferodo®  нижче, щоб отримати інформацію про те, як миттєво перевірити придбані продукти Ferodo®.

find-the-oe-brake-pad

Якщо у вас є будь-які сумніви з приводу аутентичності вашої запчастини, зв'яжіться з нашою командою безпосередньо, або зверніться до вашого місцевого представника Ferodo®.  

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПОТУЖНІСТЬ ПОКАЗНИКІВ FERODO